GPDR

Ochrana osobních údajů

Používáním těchto stránek souhlasíte s tím, že budete muset poskytnout osobní údaje. Vaše osobní údaje získané při registraci nebo jinak v souvislosti s používáním těchto stránek budou uchovávány, zpracovávány a používány výlučně výlučně za účelem registrace zákazníků a zájemců o naše produkty a služby, aby poskytli jedinečnou podporu, zejména zasláním informací o produktech , navrhování služeb, zasílání dotazů nebo upozornění na nové produkty, služby nebo propagační akce, které Vám nabídne naše společnost nebo náš systémový partner nebo náš autorizovaný prodejce.

V některých případech budou Vaše osobní údaje zpracovány pro výše uvedené účely třetími stranami jednajícími v souladu s pokyny naší společnosti, systémovými partnery nebo autorizovanými prodejci.

Uživatel těchto stránek souhlasí s tím, že své osobní údaje zpracovává na dobu neurčitou a je oprávněn odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů písemným oznámením společnosti (viz menu Kontakty). Jako odvolání nelze osobní údaje dále zpracovávat a musí být z databáze odstraněny. Poskytnuté osobní údaje budou použity v souladu s platnými právními předpisy v České republice, zejména zákonem č. 101/2000 Sb., O ochraně osobních údajů.

 

 

Vyloučení odpovědnosti

Naše společnost vyvíjí veškeré úsilí k zajištění přesnosti a včasnosti informací na těchto stránkách. Vzhledem k našim obchodním zásadám a neustálému zlepšování produktů jsou všechna data předmětem revize a vyhrazujeme si právo kdykoli bez předchozího upozornění změnit a měnit informace o produktech a produktech, včetně specifikací, barev, velikosti a ceny modelu.

 

Naše společnost nezodpovídá za žádné případy, ztráty nebo škody, které by mohly vzniknout v důsledku spoléhání se na jakékoli informace poskytované na těchto stránkách. Informace obsažené na této stránce jsou pouze pro Českou republiku a nemusí odpovídat zákonům žádné jiné země.